Çiftlik İlkokulu
ÇİFTLİK MAH. ÇİFTLİK İSTİKLAL CAD. ÇIFLIK ILKOKULU BLOK NO 10 BİRECİK / ŞANLIURFA

VİZYON

Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; kitle iletişim araçlarından yararlanabilen bireyler yetiştirerek bölgesinde tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, milli ve ahlaki değerlerini koruyan, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanı olan, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, kendine güvenen, olaylara çok yönlü ve önyargısız bakabilen, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, çağın teknolojisiyle donanmış üretici bireyler yetiştirmek için varız

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

08:30 15:00

2.3.ve 4.sınıflarda İngilizce yabancı dil olarak görülmektedir.

SOBA

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Şanlıurfa İl Merkezine 93km, Birecik ilçe merkezine 11 km.uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Çiftlikköyde bulunmaktadır.Çiftlikköy Birecik İlçesinin 10km.kuzeyinde bulunmaktadır.Köyümüzün komşu köyleri doğusunda Bağlarbaşı,batısında Altınova kuzeyinde Ayran ve güneyinde ise Uğurcuk köyleri bulunmaktadır.Köyümüz yaklaşık 100 haneden oluşmaktadır.